Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK A CSAPATAINKRÓL,EGYESÜLETÜNKRŐL

2009.02.12

  

Indul a 2009/2010-es iskolai tanév!

    

Az Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola és az Olympiakos Sport Akadémia együttmûködési megállapodás alapján a 2009/2010-es tanévben labdarúgó osztályt indít. /informatika szakmacsoport és angol nyelv oktatásával .04-es kód/ 


Elõzetes jelentkezés:
 
Csányi János 06-70/387-9554  

Bukva Géza 06-20/341-2737


 Kérjük SMS-ben :
 
a tanuló nevét ,
születési idejét,
és telefonos elérhetõségét elküldeni.
 


Elsõ foglalkozásaink az iskolában novemberben.
 


Fizikai felmérés:
 
JAN. 27. 15-órától

FEBR. 03. 15-órától
 FEBR. 10. 15-órától
  


Felvételi követelmények:

A felvétel a központi felvételi írásbeli megírásából ill. sportszakmai felmérés eredményének elbírálása után történik.

    

 

  

  

OLYMPIAKOS LABDARÚGÓ AKADÉMIA Pálházán!

                  

    2007 tavaszán együttműködési megállapodás jött létre a görög tulajdonosú Olympiakos BP és a pálházi sportegyesület között a labdarúgó  utánpótlás neveléséről. Azóta a kapcsolat tovább erősödött és az Olympiakos Akadémia nagy tervekkel állt elő.
    Budapesten 2008 őszén elindul az Akadémia középiskolai első évfolyama. A válogatásra 97-en jelentkeztek, köztük Szlovákiából és Ukrajnából is. Végül 25-en nyertek felvételt korábbi tanulmányi és futball eredményeik alapján.

     Az Olympiakos vezetősége egyeztetve Pálháza város polgármesterével és a helyi club elnökével úgy döntött, a budapesti középiskola "előszobájaként" pálházi központtal, a  régió tehetségeit megkeresve és felkarolva elindítja 2008 szeptemberével a 10-11 évesekkel labdarúgó sport osztályát. A Pálházi Általános Iskolában napközis jelleggel folyik majd az oktatás, a kötelező iskolai tanterv mellett, a labdarúgás elméleti és gyakorlati oktatására is helyezve a hangsúlyt, görög mintára. A gyerekek iskolába illetve hazaszállításáról az Olympiakos iskola busza gondoskodik majd. A nebulók a Magyar Labdarúgó Szövetség kiemelt csoportjában szerepelnek a bajnoki évadokban. A játékos szerződések mellett, európai szintű labdarúgó oktatás, minden igényt kielégítő edző-és mérkőzés felszerelések, külföldi tornák szerepelnek az Olympiakos kínálatában, természetesen TÉRÍTÉSMENTESEN. 

TISZTELT SZÜLŐK, KEDVES GYEREKEK!

Az Olympiakos Sport Akadémia 2008 .ÁPRILIS 19-ÉN,14 ÓRÁTÓL a pálházi sportpályán tartja felvételi válogatását. A válogatón jelen lessz: CSÁNYI JÁNOS az Olympikaos elnöke és az Akadémián dolgozó GUJDÁR SÁNDOR (BP Honvéd, volt válogatott, görögországi edző), VÁCZI ZOLTÁN (VASAS, volt válogatott), KAMARIDISZ KOSZTASZ (volt ifjúsági válogatott), BUKVA GÉZA (a magyar teniszválogatott volt koordinációs edzője).

     Várjuk a szülőket, és azon gyerekeket akik 2008 szeptemberében az 5. osztályban folytatják tanulmányaikat, és a színvonalas iskolai oktatás mellett kiváló labdarúgó képzésben szeretnének részt venni, mellyel megalapozhatják jövőjüket.

 Érd.:Csányi János,06/70-387-9554

                                                                                                                

                                           

 

Tinédzser korú akadémisták 

Két esztendeje annak, hogy az Olympiakos Sport Akadémia együttműködési megállapodást kötött a pálházi labdarúgó klubbal, a megyei II. osztályban szereplő alakulat jelenleg POSA FC néven szerepel. Jelenleg két pálházi, és egy filkeházi fiatalember tagja a budapesti székhelyű fociakadémián.Az Olympiakos rendszeresen figyeli a hegyközi fiatal focistákat és a következő tanévtől újabb tehetséges labdarúgók költözhetnek a vidékünkről a fővárosba,hogy tagjai legyenek az akadémiának.

 Kicsit nehezen tudtunk a hegyközi régkióba betörni, hiszen a tehetséges játékosokat a közelben lévő, nagy múltú együttesek elcsábították, elcsábítják – mondja Csányi János, az Olympiakos Sport Akadémia vezetője. – Ennek ellenére sikerült három fiatalembert nekünk is találni a régióban, akik már két éve minket erősítenek. Suták Sándorról, Gergely Viktorról és Fazekas Dávidról van szó, akik jelenleg az U19-es kiemelt bajnokságban játszanak. A csapat 14 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel jelenleg a második helyen áll a bajnokságban. A srácok heti 8-9 edzésen vesznek részt olyan trénerek irányításával, mint Váczi Zoltán, Kardos József és Gujdár Sándor.
  Csányi János elmondta,mindhárom labdarúgónak komoly kérői vannak: szívesen látnák őket az NB I-es Zalaegerszegben és NB II-es csapatok is bejelentkeztek már értük.A vidéki báziscsapat segítése:szerelésekkel és öntözőberendezéssel támogatták a csapatot, de szerepet kívánnak vállalni a tervezett pálházi sportcentrum kialakításában is.

(Forrás:BorsodOnline,2008.12.03.)

 

 

 

                                   
  

 

 

 Váczi Zoltán távozik

 

   Egyesületünknél edzősködő Váczi Zoltán(pl a VASAS,FTC,KISPEST HONVÉD ,Magyar válogatott volt játékosa) és az Olympiakos vezetője Csányi János  közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel.A 43 éves volt válogatott,megyei I. osztályú csapatnál folytatja pályafutását játékos-edzőként.Váczi helyére az Olympiakos S.A. nem kisebb szakambert,mint a mindenki álltal ismert Kardos Józsefet bízta meg a munka folytatásával.

 

 

 

Átalakulás-névváltozás!!!

 

    Mint a bemutatkozó oldalunkon kiderült az Olympiakos Akadémia megalapításánál alapítóként részt vett a Görög kapcsolatokkal rendelkező Nikos Prodrimidis.Sajnos Prodrimidis úr egézségi állapota nem engedte meg,hogy továbbra is tevékenyen részt vegyen az Akadémia munkájában.Az Akadémiában lévő tulajdonosi hányadát is átadta a másik alapítónkanak Csányi Jánosnak.Csányi úr úgy gondolta,az  alapokat megtartva a Magyarországi viszonyokhoz igazítva,alakítja át az Akadémia arculatát.A Budapesti központ a BAZ-megyei Pálházi és az új  Kaposvári fiók csapataira számítva folytatja a munkát.Ekezdődtek a tárgyalások az egykori Aranycsapat játékosával,Buzánszky Jenővel,aki a tervek szerint névadóként és kapcsolatai révén egyéb módon kapcsolódik be az Akadémia munkájába.

 

 

 JELENTKEZÉS a 2010/2011-es tanévre!!!!

 

  Jelentkezni lehet 2010/2011-es tanévre az I. évfolyamra az Egressy Gábor Szakközépiskolában,04-es kódon,az Olympiakos Sport Akadémia megjelölésével.Ha a gyermeknek esetleg más elképzelése van és nem az Egressy Gábor Szakközépiskolába szeretne járni az sem akadálya annak,hogy az O.S.A.-ban futballozzon.

Az egész ország területéről várjuk a gyerekek jelentkezését!!!Kollégiumi elhelyezés megoldott!
Jelentkezni a következő korosztályokba lehet:1992-1993-1994

Érdeklődni és jelentkezni:

Csányi János: 06-70/387-95-54

Kardos József: 06-20/475-67-38